FO-Byens vævere

Vi er ni vævere med forskellig væveinteresse og erfaring, men fælles for os alle er glæden ved at skabe egne tekstiler og udforske vævenes muligheder. I vores lokaler har vi hver vores væv samt en ekstra fællesvæv til eksperimenter og fælles arbejder. Vi inspirerer hinanden i vores væveunivers og lærer af hinanden i en hyggelig atmosfære med godt, social samvær. Vi har fast mødedag om torsdagen, men væverne flyver ud og ind ugen igennem. Vi planlægger undervisning internt og med eksterne undervisere og vil lave fælles tilbagevendende udstillinger af vore væverier.
Interesserede er velkommen til at kontakte os: Karin Riis (kontaktperson) karin.riis@hotmail.com

Nathalie Boss - mosaik

Nathalie Boss

Nathalie Boss, som bl.a. udbyder mosaikkurser hos FO-Aarhus, er uddannet billedkunstner og skulptør og har altid arbejdet med genbrugsmaterialer. Derfor er det oplagt at hun i sine mosaikværker også anvender en masse forskelligt genbrugsmateriale.

 En anmelder skrev i Fyns Amts avis: "Nathalie Boss kan noget med det, vi andre smider ud. Igennem de sidste fem-seks år har hun som mosaikkunstner forvandlet ødelagt porcelæn og overflødige fliser til betagende billeder, strålende spejlrammer og brugbare bordplader, så smukke at man næsten ikke nænner at stille sin kaffekop på dem"… "Når man betragter Nathalies mosaikværker glemmer man nemt, at de mange enkeltdele, der sammen skaber de former og farveflader, der lyser publikum i møde, oprindeligt har hørt til i helt andre sammenhænge. Men det er netop fascinationskraften ved hendes kunst; man kan igen og igen gå på opdagelse i billederne og digte nye historier om, hvor fragmenterne stammer fra".

I samarbejde med FO-Aarhus