Aktier i Paradis

Man kan blive engel i Øst for Paradis via tegning af aktier i deres støtteforening Paradisets Engle A/S. (Minimusbeløbet er 500 kr. - bankkonto 2211 0044 231 832).

Hvem er Paradisets Engle?
Paradisets Engle er en støttekreds, der siden 2006 har arbejdet for at sikre Øst for Paradis' fortsatte eksistens. Det sker ved at skabe økonomisk, politisk og moralsk opbakning til biografen. Støttekredsen består i dag af knap 1.000 engle - borgere, erhvervs- og fagforeningsfolk, filmskabere og andre kunstnere samt filmentusiaster i bredeste forstand. Hovedparten af englene er århusianere, som ønsker at bevare byens unikke art cinema. Men engleskaren kommer fra det ganske land - sågar fra Grønland!

 

Hvorfor aktietegning?
Takket være stor opbakning fra byens borgere og fra filmelskere landet over, lykkedes det i 2007 at modernisere Øst for Paradis, så biografen igen blev levedygtig med forbedret teknik og høj komfort i alle sale med byens bredeste stole. Det blev muligt, fordi mere end 800 meldte sig som aktionærer i Paradisets Engle og indsamlede over 900.000 kr. En sådan opbakning gjorde det muligt at skaffe yderligere økonomisk støtte til biografen fra såvel Århus Kommune som Det Danske Filminstitut, DFI.

I 2009 fik en ny indsats fra Paradisets Engle Århus Kommune til at droppe planerne om en ny Art Cinema i et kommende multimediehus på havnen i Aarhus og i stedet gøre Øst for Paradis i Paradisgade til byens officielle art cinema - med støtte til bl.a. flere sale, bedre billetsalgs- og cafefaciliteter og handicapadgang. Øst for Paradis kan dermed leve op til tidens krav - men stadig med sin helt egen sjæl og atmosfære intakt. Det er denne renovering vi nu skal realisere. De nye rammer er finansieret, men en ny indsamlingsrunde skal skaffe midler til indretning af nye sale, foyer og café samt digitalt fremviserudstyr, da alle film om meget kort tid udelukkende vil blive tilgængelige i digitalt format.

Det vil kræve i alt ca. 1,5 million kroner. Hvis Englene skaffer 500.000 kr., bidrager Århus Kommune og DFI hver med et lignende beløb. Derfor: Bli' engel - tegn aktier i Paradis.

Husk at angive fulde navn og send derefter en mail til mmi@askt.dk med navn, adresse og e-mail og skriv Paradisets Engle i emnefeltet.

Yderligere information om aktietegning fås ved henv. til advokat Hans Kjellund: hk@askt.dk eller 86 13 06 00. Eller læs mere om muligheden for at støtte Øst For Paradis i Englefolder